Hotel Göingehof

Pris från: 750:-

Boka nu


Hotel Göingehof

På ett centralt och nära läge men ändå i ett ganska lugnt område i Hässleholm så ligger Hotel Göingehof. Hotellet invigdes 1961 och har varit hotell sedan dess. Det ligger mitt i bygden och har gamla anor från snapphanetiden. Det går att äta något litet och småvarmt på hotellet men det finns också närhet till restauranger och uteställen runtomkring.

Hotellet ägs av en familj som också driver hotellet och det har 42 rum med totalt 72 bäddar. Det är ett helt rökfritt hotell som ger sina gäster parkering, gratis internet, bar, konferensmöjlighter, möjlighet till golfpaket och TV med sport, film och nyhetskanaler. Hoteller har som ambition att ge god service, vara rent och snyggt och ge en god och varierad frukost till sina gäster. Allt detta ska ske utan att ta för höga priser.

Det är nära från hotellet till det mesta som går att uppleva i staden. Till kulturhuset är det bara hundra meters gångavstånd. Där finns bibliotek, tre stycken biografer en fin restaurang som heter Cats, turistbyrå och teater med mera.

Till järnvägsstationen är det lite längre, men fortfarande på nära gångavstånd. 300 meter är det hit. Hässleholm har goda förbindelser till andra städer som Malmö, Helsingborg, Stockholm och Köpenhamn. Det tar cirka fyra timmar att åka till Stockholm från Hässleholm med snabbtåg.

På lite längre avstånd finns Harrys en välkänd pub och restaurangkedja och med några minuters ytterligare gångväg så kommer du till shopping, banker och andra matställen i staden.Se Karta


karta