Hotell Statt - Sweden Hotels

Pris från: 840:-

Boka nu


Hotell Statt - Sweden Hotels

Hotell Statt - Sweden Hotels är ett av de mer prisvärda hotellen i Hässleholm. Hotellet har god komfort och bra service. Man bor bekvämt här och det är nära till mycket i staden. Hotellet restaurang heter Restaurang Oscar och där kan man beställa olika typer av mat i förväg både för små och stora sällskap. Det finns också ett Café som heter Nyfiket och där serveras en annorlunda lunchbuffé. Det finns också en restaurang i närheten som heter Norra station där man kan beställa Dagens rätt och på ett annat ställe som heter Bistro Glashuset så kan få lite exklusivare mat. Inriktningen där är på lokalproducerat och ekologiskt med fina råvaror.

På kvällen kan man gå ut på den lokala engelska puben "The Bishop Arms" och avnjuta en öl eller en drink tillsammans med vänner eller nya bekanta. Puben ligger i anslutning till Hotellet så det är nära dit och nära hem på kvällen.

Hotellet ligger alldeles vid Stortorget så för den som vill shoppa är det också alldeles runt hörnet. Det är inte heller långt från hotellet ut till den vackra naturen i Göingebygden. Här finns det många fina upplevelser som du inte får missa under din tid i staden.

Det som kanske är bäst är att det är så nära till järnvägsstationen, den ligger bara 100 meter från hotellet. Om du hellre är en person vill bo nära skogen eller havet så har samma hotellkedja ett hotell i Frostavallen i Höör och ett i Hanöhus i Hällevik.

Hotellet har också ett bra utbud för den som vill boka konferensen och kan anordna möten för upp till hela 400 personer. Det finns fyra stora konferenslokalen och den största har plats för 170 personer i biosittning, 100 i skolsittning och 80 i öar. Två av hotellet lokaler kan slås samman och då finns det plötsligt plats för ytterligare ett trettiotal personer. Utöver detta finns det flera grupprum för möten och diskussioner.Se Karta


karta