K4 Logi

Pris från: 400:-

Boka nu


K4 Logi

K4 Logi ligger i centrala Vinslöv utanför Hässleholm. Det är en modern lägenhet som har gratis WIFI och ett fullt utrustat kök med egen matplats. Tågstationen i Vinslöv ligger bara 100 meter bort och därifrån är det enkelt att ta sig vidare dit man vill åka.

Lägenhet har en fin TV med Blu-ray spelare i vardagsrummet. I lägenheten finns också tvättmaskin och torktumlare och ett badrum.

Frukost leveras från det café som ligger i samma byggnad. Dem närmaste restaurangerna och affärerna ligger på ungefär femtio meters avstånd så det är inte långt att gå. Det går också att parkera gratis i närheten.

Inte långt från boendet finns Vinslövs Friluftsbad där det går att simma eller spela mini golf och tennis. Det tar ungefär tio minuter att gå dit till fots. För att ta sig till centrala Hässleholm så behövs bil, cykel eller tåg. Ja det går ju att gå eller springa förstås men det är nästan en mil dit.

Samtidigt är detta ett bra boende tycker jag om man har tänkt besöka Hässleholm. Det är ju inte så långt ifrån och det är skönt att bo i en egen lägenhet som har allt man behöver. Då behöver man inte heller äta så många luncher och middagar ute och kan istället laga den mat man vill ha och tycker om i lägenheten. Jag kommer nog att bo igen på K4 Logi nästa gång jag besöker Vinslöv eller Hässleholm.Se Karta


karta