Kronans B&B

Pris från: 600:-

Boka nu


Kronans B&B

Kronas Bed & breakfast är ett fint, hemtrevligt renligt och välkomnande litet Bed& Breakfast i närheten av Hässleholm.

På många sätt är det här ett av de mer prisvärda och trevliga ställen att bo på i staden. Det kan vara lite svårt att hitta hit och svårt att se att det är ett B&B utifrån. Så se till att skriva ner adressen eller ta ut den på en karta på till exempel google maps. Huset ligger på andra sidan från ett gammalt regemente som inte används längre förutom husen som verkar ha omvandlas till lägenheter.

Ägarna är väldigt välkomnande och trevliga här. Det märks att det är måna om att deras gäster ska trivas och att de tycker om vad de gör.

Det verkar inte vara många rum här, jag såg bara fyra stycken och alla dem låg på övervåningen. Det fanns ingen hiss men det gjorde inte så mycket, trapporna var ganska lätta att ta sig uppför. Själva huset är ganska gammalt och jag hörde att det tillhört en läkare som hade sin praktik här på övervåningen så egentligen är det en gammal stor villa men den har blivit renoverad på ett bra sätt. Det var gott om plats i rummen och vi trivdes riktigt bra. Det var renligt och fint och modernt. Frukosten på morgonen var enkel men mycket god. Jag är ganska säker på att vi kommer att ta oss hit igen nästa gång vi besöker Hässleholm.Se Karta


karta