Konferenshotell

Hässleholm som stad erbjuder flera typer av boenden som erbjuder organisationer, företag och sammanslutningar möjligheten att anordna en väl genomtänkt och effektiv konferens. I Hässleholm finns det alltså många goda möjligheter för den som vill anordna konferenser.

En bland många olika av dessa möjligheter är Hotell Statt- Sweden Hotels. Det är ett prisvärt och fint alternativ som kan fixa mötesmöjligheter för upp till fyra hundra personer. Det finns flera stora konferenslokaler och om man slår ihop två av dessa så kan 170 personer sitta i biosittning, 100 personer kan sitta i skolsittning och ett 80- tal kan sitta i öar. Ytterligare 30-40 personer kan också sitta i lokalerna och då kommer vi upp i cirka 400 personer.

Det går också att boka något av hotells grupprum där olika typer av diskussioner och möten i mindre grupp kan ske. Här kan också företags anställda sitta och arbete i lugn och ro på egen hand om de inte känner att de vill göra det på sina hotellrum.

Hotel Statt är förstås ett av flera exempel på bra hotell för att anordna konferens i Hässleholm. Och när personalen inte är på konferens så finns det mycket annat trevligt och roligt att hitta på i staden. Alldeles i närheten till de hotell som finns i stadskärnan finns det fina och trevliga uteställen och restauranger. Det finns också bra shoppingstråk och möjligheter till att ta härliga promenader i naturskön miljö. För den som gillar hundar är Hässleholm också en toppen stad. Det här är en av de mest hundtäta kommunerna i hela Sverige.

Det finns flera goda möjligheter för den som söker konferenshotell i Hässleholm. Staden erbjuder flera typer av boenden som erbjuder företag och organisationer olika möjligheter för konferens.

Ett av dessa är Hotell Statt- Sweden Hotels som erbjuder ett ganska mångsidigt utbud för den som söker anordna en konferens i staden. Det finns möjlighet att skapa möten mellan upp till hela 400 personer. På hotellet finns det stora konferenslokaler, hela fyra stycken, varav den största rymmer 170 personer som kan sitta i biosittning, 100 personer som kan sitta i skolsittning och ett 80-tal personer som kan sitta i öar. Om man slår ihop två av hotellets lokaler så får man plats med ytterligare ett trettio-fyrtio tal personer och kommer då upp i de cirka 400. Utöver detta så går det också att ordna olika typer av grupprum för gruppdiskussioner och möten.

Så det finns alltså goda möjligheter inte bara på Hotell Statt utan också annorstädes att ordna en fin och trevlig konferens i Hässleholm.

Efter dagens konferens kan man ge sig ut i staden på shopping eller nöjen eller bege sig ut i stadens vackre natur och bygd. Det finns mycket spännande att uppleva här och på kommunens hemsida kan man hitta information gällande aktuella evenemang och aktiviteter som anordnas i staden.